Català · English · Español

Serveis

Acollida i permanència

Al matí (a partir de les 8h) s’ofereix un servei d’acollida gratuït per als alumnes de P3 a 6è de Primària.

A la tarda, la permanència té un petit cost en funció de l’ús que es fa d’aquest servei. Els infants de P3 a 6è de Primària poden quedar-se a l’escola fins a les 19h.

Al migdia oferim sala d’estudi als alumnes de cicle superior i ESO que es queden a dinar al centre sense cap cost afegit.

Cuina pròpia - Servei de menjador

L'estona de migdia inclou el servei de menjador i les activitats que organitzem fins que es reprenen le classes en horari de tarda. Tenim oferta d'activitats extraescolars en aquesta franja i també activitats específiques orientades a l'alumnat (des de la migdiada dels més petits a la sala d'estudi dels més grans).

Podeu consultar els menús de menjador dins de la plataforma educativa ClickEdu, usant el vostre nom d'usuari i contrasenya.

Tenim cuina pròpia gestionada per l’empresa SERHS. A l’escola arriben les matèries primeres cada dia amb les que el nostre equip de cuina elabora els àpats. Els menús són equilibrats i confeccionats per nutricionistes que vetllen per la incorporació d’una dieta mediterrània, variada i sana.

L’AMPA, a través de la comissió de menjador, col·labora en l’elaboració dels menús, en l’actualització dels equipaments...

Plataforma ClickEdu

Treballem amb la plataforma educativa ClickEdu que ens ajuda a comunicar-nos amb les famílies de forma àgil i constant; també l’usem per al control d’assistència, com a aula virtual, per a la gestió de l’avaluació i la documentació oficial, les extraescolars, el menjador, els pagaments de forma virtual...

http://immaculadacic.clickedu.eu

Activitats extraescolars

L’escola proposa un ventall extens d’activitats extraescolars. Aquestes activitats estan vinculades al Projecte Educatiu del Centre i estan conduïdes per un equip qualificat de monitors, entrenadors i professors que organitzen les diferents activitats atenent les necessitats i interessos dels alumnes.

Oferim: bàsquet, natació, iniciació a l'esport (escola esportiva), guitarra, teatre, francès, anglès, robòtica, espais de trobada… entre d’altres.

DOCUMENTS D'EXTRAESCOLARS
Més informació:

  • Marco Contreras, coordinador d'activitats extraescolars.
  • extraescolars@immaculadacic.cat

Viu l'estiu amb nosaltres!

Casal d'estiu

Oferim Casal d'Estiu per a nens i nenes d'Infantil i Primària (juny - juliol - setembre) en horari de matí i de tarda i amb servei de menjador. Té lloc a l'escola i fem jocs, danses, manualitats, excursions, piscina... És una bona manera de gaudir de les vacances amb els companys de l'escola.

Colònies d'estiu

Les colònies d'estiu són una activitat d'ampli recorregut per a l'alumnat de l'escola des de P5 fins a 2n d'ESO. En tots els casos s'ofereix un producte de qualitat creat i desenvolupat per l'equip de monitors de l'escola (la majoria d'aquests són exalumnes) i adaptat a cadascuna de les edats.

Dates de les colònies d'estiu:

  • P5, 1r i 2n de Primària: 6 dies la primera quinzena de juliol
  • 3r, 4t, 5è i 6è de Primària: 10 dies la primera quinzena de juliol.
  • 1r i 2n d'ESO: 6 dies la primera quinzena de juliol.

Per a informació actualitzada de les activitats d'estiu, consulteu el bloc del lleure de l'escola:
https://lleurecic.wordpress.com

Administració

Administració

L'horari d'Administració és els dies laborables de 8.45h a 13h i els dimecres a la tarda de 15h a 18h.

Contacte:

  • Telf. 932.152.683
  •  administracio.xavier@immaculadacic.cat
  • administracio.amanda@immaculadacic.cat

Secretaria acadèmica

L'horari de secretaria és els dies laborables de 9h a 13h i de 15h a 17h.

Contacte:

  • Telf. 932.152.683
  • cimmaculada@immaculadacic.cat